Bent u op zoek naar tuinmeubelen in de omgeving Den Haag? 

Bij Ewood  Tuinmeubelen bent u op de juiste plek als u op zoek bent naar tuinmeubelen in de omgeving Den Haag. Loungesets, banken, stoelen, loveseats, we hebben een ruim assortiment tuinmeubelen in voorraad. Wicker is een garantie voor kwaliteit, duurzaamheid en zitcomfort.

Wicker tuinmeubelen, luxe en comfortabel

 

Wicker tuinmeubelen zijn gemaakt van met de hand gevlochten materiaal en komen met of zonder UV en weerbestendig aluminium frame. Wicker tuinmeubelen geven uw tuin een luxe uitstraling en extra zitcomfort.  In onze showroom  in Den Haag, kunt u op uw gemak de tuinmeubelen in ons assortiment bekijken.

 

Picknickbank

Een zomerse barbecues of een picknick met vrienden. Ongecompliceerd en toegankelijk zijn onze banken. De klassieke, houten tafel is misschien geen toonbeeld van design, maar er gaat wel een bijzondere kracht vanuit. De eenvoud van structuur, materiaal en productie maakt het een goedkoop buitenmeubel dat onverwoestbaar is.
 houtHet is dan ook veel meer dan een paar planken bij elkaar. Het is een verhaal en een service. Het is een sociaal maar ook ecologisch gebeuren. Zo kiezen onze klanten zeer bewust voor verantwoord FSC-hout. Daarnaast kiezen ze voor kwaliteit, voor degelijk geïmpregneerd hout en voor een service waar we trots op zijn.