Klik hier om een tekst te typen.

Expert in tuinmeubelen

Wilt u lekker in uw tuin genieten van de buitenlucht? Dan biedt Tuinmeubelen u een comfortabel ligbed voor uw tuin aan. Een ligbed voor uw tuin hebben wij gefabriceerd van wicker. Dit is een uiterst duurzame kunststof die veel gebruikt wordt voor tuinmeubelen. Naast een ligbed voor uw tuin, kunt u bij  Tuinmeubelen ook terecht voor andere accessoires voor de fraaie inrichting van uw tuin.

Voordelen van Wicker meubelen

 

Met onze Wicker ligbed in uw tuin kunt lekker ontspannen en bijkomen van de dag. Waarom u  kiest

 voor Wicker meubelen? Wicker meubelen lijken veel op de rotan meubelen. Door de samenstelling van de kunststof, zijn zij bestendig tegen alle weersinvloeden. Dat maakt het ligbed erg geschikt voor de tuin. Doordat Wicker meubelen goedkoop zijn, zijn zij ook voordelig voor de horeca of in bars.

Meer voordeel met De Voordeel

Binckhorst Tuinmeubelen biedt u ligbedden met de voordeligste prijzen van heel Nederland. Wicker meubelen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Dat bespaart heel wat op onderhoud. Bezoek onze webwinkel!

picknicktafel

Een zomerse barbecues of een picknick met vrienden. Ongecompliceerd en toegankelijk zijn onze banken. De klassieke, houten tafel is misschien geen toonbeeld van design, maar er gaat wel een bijzondere kracht vanuit. De eenvoud van structuur, materiaal en productie maakt het een goedkoop buitenmeubel dat onverwoestbaar is.