Biertafel aanbevolen  bedrijven

King biertafel

Een biertafel staat garant voor gezelligheid, ze is makkelijk op te stellen en even makkelijk en snel terug op te bergen. Ideaal dus voor een gezellige namiddag of avond met vrienden of familie. Het grote voordeel bij deze biertafels is dat het hout dubbel gelakt is, wat schoonmaken eenvoudig maakt, en dat de biertafels en banken gemaakt zijn van dikke 28mm planken. Biertafels kan je ook huren voor een apres ski  party of studentenfeest, ze zijn de oplossing om eenvoudig je feest of evenement gezellig aan te kleden. Als je een biertafel huurt zorg je in een handomdraai voor veel zitplekken en ze kunnen tegen een stootje. Daarnaast heb je je gehuurde tafel in een handomdraai neergezet en na afloop ook weer opgeruimd.

Biertafel

Een biertafel is veel meer dan een paar planken bij elkaar. Het is een verhaal. Het is een service. Het is een sociaal maar ook ecologisch gebeuren. Zo kiezen onze klanten zeer bewust voor verantwoord FSC-hout. Daarnaast kiezen ze voor kwaliteit, voor degelijk geïmpregneerd hout en voor een service waar we trots op zijn. E-woodproducts staat zelf in voor de leveringen en garandeert zo dat de producten in een perfecte staat bij de klant toekomen. De meeste tuinmeubelen kunnen binnen de 2 werkdagen geleverd worden. Indien de klant dit wenst, kunnen wij de bestelde goederen ook ter plaatse monteren.

Table de bière

Vous avez besoin d'une table de bière? Vous êtes chez nous à la bonne adresse. Être attablé à une table de bière de notre société vous donne envie d'y rester plus longtemps. Trouvez ci-dessous notre gamme entière de tables de bière. Cliquez sur la photo ou sur le bouton "plus d'infos" pour découvrir toutes les informations sur chaque produit.

Table pliante

 

Biertafel set huren?

Iedereen kent ze wel de Duitse biertafel set. Een set bestaande uit 1 houten klaptafel met 2 banken.
Uiteraard bekend van de Oktoberfesten maar deze set misstaat ook zeker niet op uw verjaardagsfeest of in een partytent!
Ideaal om met een grote groep gezellig een Duits biertje te drinken uit de tap of laat uw jongere gasten gezellig met zijn allen aan tafel knutselen en tekenen!

Doordat zowel de banken als de tafel opklapbaar zijn nemen deze tijdens het transport weinig ruimte in.
Eenmaal aangekomen klapt u de biertafel set eenvoudig uit en kunnen uw gasten plaatsnemen.
Gemiddeld kunnen er tussen de 8 en 10 personen plaatsnemen aan de ook wel zogenoemde picknick set!